Majoitus Antalyassa

Antalyassa on suuri määrä erilaisia majoitusvaihtoehtoja, se sijaitsee eteläisen Turkin suositulla turistialueella ja sen lentokentältä turistit siirtyvät useisiin lähialueen kohteisiin.

Titanic Deluxe Beach & Resort Hotel

Antalyassa on useita suuria ja moderneja hotelleja, kilpailu turisteita on kovaa ja arkkitehditkin tekevät kaikkensa tehdäkseen rakennuksista houkuttelevia. Titanic De Luxe Beach & Resort Hotel on hyvä esimerkki tästä. Sen päärakennus muistuttaa laivaa muodoiltaan mutta on kuitenkin rakennettu tukevasti maalle toisin kuin nimensä lainannut esikuvansa. Se sijaitsee Kundu beachilla, 12 kilometrin päässä Antalyan kaupungista, jonne kuitenkin on hyvät bussi- ja taksiyhteydet. Hotellissa sivurakennuksineen on 586 huonetta. Huoneiden varustukseen kuuluu lattiamatot, ilmainen minibaari, tv ja kylpyhuone, hiustenkuivaaja ja puhelin. Ilmastointi sekä maksullinen Internet. Hotellista löytyy neljä a la carte ravintolaa, italialainen, turkkilainen ja BBQ sekä Seafood -ravintolat. Janoinen voi vilvoitella jossain hotellin viidestä barista. Kylpylässä on tietysti sauna ja Turkkilainen kylpyosastot, porealtaat ja muu tarvittava. Ennen hotellin discoon menoa voit laitattaa hiuksesi omassa kampaamossa. Hotellin omalla rannalla voit harrastaa erilaisia vesiurheilua, tai vaikkapa pelata lentopalloa. Tai vaikka vain ottaa aurinkokylpyjä lepotuoleissa.

Majoitus Antalyassa

Antalya Hotel

Antalya Hotel sijaitsee rauhallisella alueella lähellä Antalyan keskustaa, noin 12 kilometriä Antalyan lentokentältä. Siinä on 144 huonetta, joiden varusteisiin kuuluu kokolattiamatot, kylpyhuone, minibaari, tv ja tallelokero. Huoneiden parvekkeilta on myös merinäköala. Hotellissa on kaksi ravintolaa ja baari, sauna sekä turkkilainen kylpylä sekä uima-allas sisätiloissa, sauna ja kylpylä sisältyvät huoneiden hintaan. Lääkäri löytyy myös tarvittaessa. Internet-yhteys.

Kaleici Hotel

Vanhan kaupungin muurien sisällä, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Mermerli uimarannalta, sijaitsee Kaleici Hotel. Se on rakennettu Ottomaani – tyyliin mutta siellä on kaikki modernit mukavuudet. Hotellissa on 13 mukavasti sisustettua ilmastoitua huonetta, joiden varustukseen kuuluu tv sekä ilmainen wifi yhteys. Hotellin ravintolassa tarjoillaan buffet aamiainen ja sen viihtyisällä mosaiikein koristellullla terassilla voit nauttia vaikkapa kupin kahvia tai teetä ja pulahtaa hotellin uima-altaaseen.

Kaleici Hotelista voi myöskin vuokrata polkupyörän jos haluaa liikkua lihasvoimalla helposti nähtävyydeltä toiselle. Yksi alle 6 vuotias lapsi majoittuu ilmaiseksi vanhempien mukana, käyttäen huoneessa olevia vuoteita. Myöskin yksi alle kaksi vuotias lapsi majoittuu ilmaiseksi hotellissa kehdossa tai vauvasängyssä. Hotellilta on lyhyt matka Antalyan monille Antalyan nähtävyyksille, Hadrianuksen portti esimerkiksi sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä, samoin Antalyan Metropolitan Municipal Teatteri. Maksuvälineinä käyvät maksukortit sekä Visa-, Maestro- ja Mastercard-luottokortit.